• Почетна
 • О нама
 • О Бањалуци
 • Знаменитости
 • Info kutak
 • Контакт
 • ДОМАЋИНСКА КУЋА

  Ресторани Бања Лука

  Адреса: Ивана Горана Ковачића 209., Бања Лука
  Телефон: 051/809-953
  Website: mane.ba
  Facebook Instagram
  КОРИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
  Ради недељом Ради недељом
  Parking Parking

  Јединствен угоститељски објекат у Бања Луци, који поред хране и пића свим својим гостима обезбјеђује и понуду сухомеснатих производа „МАНЕ“, свјежег меса, домаћих сирева, као и услугу преноћишта.

  Идеја водиља од тренутка осмишљавања концепта „Домаћинске куће“, па све до њеног отварања била је адекватно одговарање на неке од најзначајних потреба великог броја домаћинстава, која у данашњим условима живота и рада преферирају брендове који им на једном мјесту обезбјеђују веома квалитетну храну, свјеже месо, као изузетно важну намирницу, те сухомеснате производе, произведене на домаћински начин.

  Управо је овакав приступ раду темељ постојања „Домаћинске куће“, која „стоји“ на четири стуба:

  - Властито свињско месо из 100 % домаћег узгоја
  - Сухомеснати производи „МАНЕ“ са епитетом „домаћински“
  - Богата гастрономска понуда хране, заснована на роштиљском програму
  - Модеран амбијент, обогаћен са елементима праве домаћинске куће, што му уз професионално и љубазно особље даје посебну топлину.

  Концептуално, „Кућа“ се састоји од ресторанског дијела, чију понуду чине јела са роштиља, уз додатак разноврсних прилога, затим од „хладне собе“ у којој се може пронаћи богата понуда свјежег меса, сухомеснатих производа „МАНЕ“ и домаћих сирева, те капацитета за смјештај и преноћиште гостију.

  Јеловник „Куће“ креирали су искусни кухари и роштиљ мастори, уз помоћ истинских гурмана, који знају препознати квалитет у саставу и начину припреме јела од меса.

  Основа понуде ресторана су јела са роштиља, обогаћена специјалитетима куће, јелима од рибе, домаћинским платама и посебном понудом „МАНЕ“ домаћинских меза. Уз наведена, али и бројна друга јела служе се и компатибилне намирнице домаћег поријекла, попут сирева из Подрашнице, док се карта пића поноси домаћим винским и ракијским брендовима.

  На крају, не треба заборавити слоган „Домаћинске куће“, који гласи „Тамо гдје смо увијек на окупу“.

  Емоција која стоји иза поменутог слогана односи се на онај прави породични ручак, који нас редовно окупља око породичне трпезе, за којом дијелимо лијепе тренутке и стварамо успомене, док уживамо у домаћој храни познатог и провјереног квалитета.

  Наша „Кућа“ је и ваша, стога – Добро дошли!

   

  РАДНО ВРИЈЕМЕ
  Понедељак 07:00 - 22:00
  Уторак 07:00 - 22:00
  Среда 07:00 - 22:00
  Четвртак 07:00 - 22:00
  Петак 07:00 - 22:00
  Субота 07:00 - 22:00
  Недеља 07:00 - 22:00