• Početna
 • O nama
 • O Banjaluci
 • Znamenitosti
 • Info kutak
 • Kontakt
 • DOMAĆINSKA KUĆA

  Restorani Banja Luka

  Adresa: Ivana Gorana Kovačića 209, Banja Luka
  Telefon: 051/809-953
  Website: mane.ba
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Parking Parking

  Jedinstven ugostiteljski objekat u Banja Luci, koji pored hrane i pića svim svojim gostima obezbjeđuje i ponudu suhomesnatih proizvoda „MANE“, svježeg mesa, domaćih sireva, kao i uslugu prenoćišta.

  Ideja vodilja od trenutka osmišljavanja koncepta „Domaćinske kuće“, pa sve do njenog otvaranja bila je adekvatno odgovaranje na neke od najznačajnih potreba velikog broja domaćinstava, koja u današnjim uslovima života i rada preferiraju brendove koji im na jednom mjestu obezbjeđuju veoma kvalitetnu hranu, svježe meso, kao izuzetno važnu namirnicu, te suhomesnate proizvode, proizvedene na domaćinski način.

  Upravo je ovakav pristup radu temelj postojanja „Domaćinske kuće“, koja „stoji“ na četiri stuba:

  - Vlastito svinjsko meso iz 100 % domaćeg uzgoja
  - Suhomesnati proizvodi „MANE“ sa epitetom „domaćinski“
  - Bogata gastronomska ponuda hrane, zasnovana na roštiljskom programu
  - Moderan ambijent, obogaćen sa elementima prave domaćinske kuće, što mu uz profesionalno i ljubazno osoblje daje posebnu toplinu.

  Konceptualno, „Kuća“ se sastoji od restoranskog dijela, čiju ponudu čine jela sa roštilja, uz dodatak raznovrsnih priloga, zatim od „hladne sobe“ u kojoj se može pronaći bogata ponuda svježeg mesa, suhomesnatih proizvoda „MANE“ i domaćih sireva, te kapaciteta za smještaj i prenoćište gostiju.

  Jelovnik „Kuće“ kreirali su iskusni kuhari i roštilj mastori, uz pomoć istinskih gurmana, koji znaju prepoznati kvalitet u sastavu i načinu pripreme jela od mesa.

  Osnova ponude restorana su jela sa roštilja, obogaćena specijalitetima kuće, jelima od ribe, domaćinskim platama i posebnom ponudom „MANE“ domaćinskih meza. Uz navedena, ali i brojna druga jela služe se i kompatibilne namirnice domaćeg porijekla, poput sireva iz Podrašnice, dok se karta pića ponosi domaćim vinskim i rakijskim brendovima.

  Na kraju, ne treba zaboraviti slogan „Domaćinske kuće“, koji glasi „Tamo gdje smo uvijek na okupu“.

  Emocija koja stoji iza pomenutog slogana odnosi se na onaj pravi porodični ručak, koji nas redovno okuplja oko porodične trpeze, za kojom dijelimo lijepe trenutke i stvaramo uspomene, dok uživamo u domaćoj hrani poznatog i provjerenog kvaliteta.

  Naša „Kuća“ je i vaša, stoga – Dobro došli!

   

  RADNO VRIJEME
  Ponedeljak 07:00 - 22:00
  Utorak 07:00 - 22:00
  Sreda 07:00 - 22:00
  Četvrtak 07:00 - 22:00
  Petak 07:00 - 22:00
  Subota 07:00 - 22:00
  Nedelja 07:00 - 22:00