• Početna
 • O nama
 • O Banjaluci
 • Znamenitosti
 • Info kutak
 • Kontakt
 • Pravila korišćenja veb portala 051info.com

  Pravila korišćenja veb portala 051info.com se odnose na sve sadržaje i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su objavljeni na ovoj internet prezentaciji i važe za sve posjetioce sajta.

  Samim pristupom veb portalu 051info.com ili bilo kom njegovom dijelu ili podsajtovima kao i korišćenjem bilo kog dijela veb portala 051info.com, smatra se da su korisnici upoznati i saglasni sa svim pravilima i uslovima korišćenja.

  Vlasnička i autorska prava
  Veb portal 051info.com je u vlasništvu internet kompanije 051info.com doo. Samim tim kompanija 051info.com doo polaže sva autorska prava na sadržaj i podatke (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) koji su dostupni na internet portalu. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

  Žigovi
  Ime, logo i naziv domena 051info.com su zaštićene robne marke- žigovi kompanije 051info.com doo, i ne mogu se reprodukovati ili koristiti bez pismene saglasnosti 051info.com doo. Svako neovlašćeno korišćenje ovih znakova bez saglasnosti nosioca prava predstavlja povredu prava na žig i podložno je krivičnom gonjenju i građansko pravnoj zaštiti.

  Linkovi na druge web stranice
  Veb portal 051info.com sadrži linkove ka web stranicama izvan ovog portala. 051info.com doo ne snosi odgovornost za sadržinu veb stranica izvan svog portala.

  Ograničenje odgovornosti
  Veb portal 051info.com se sastoji od vlastitih autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala 051info.com posjetioci koriste na sopstvenu odgovornost i internet kompanija 051info.com doo ne snosi nikakvu odgovornost za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na veb portalu 051info.com.

  Zaštita privatnosti
  051info.com doo poštuje privatnost svih posetioca veb portala 051info.com i neće prikupljati nikakve lične podatke o njima.

  Kontakt
  Za sva pitanja, prijedloge i posebne zahtjeve molimo vas da nam se obratite na:
  051info.com doo
  066/075-774
  Srednjoškolska 10, Banja Luka, Republika Srpska, BiH
  E-mail: office@051info.com
  Sajt: www.051info.com

  Izmjene uslova korišćenja
  Kompanija 051info.com doo zadržava pravo izmjene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promjena.

  Objavljivanjem ovog upozorenja smatraće se da je nosilac autorskih prava blagovremeno upoznao i upozorio sve korisnike internet prezentacije, na postojanje svojih prava intelektualne svojine i na moguće posledice kršenja ovih prava od strane korisnika ili trećih lica