• Почетна
 • О нама
 • О Бањалуци
 • Знаменитости
 • Info kutak
 • Контакт
 • Правила коришћења веб портала 051info.com

  Правила коришћења веб портала 051info.com се односе на све садржаје и податке (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код) који су објављени на овој интернет презентацији и важе за све посјетиоце сајта.

  Самим приступом веб порталу 051info.com или било ком његовом дијелу или подсајтовима као и коришћењем било ког дијела веб портала 051info.com, сматра се да су корисници упознати и сагласни са свим правилима и условима коришћења.

  Власничка и ауторска права
  Веб портал 051info.com је у власништву интернет компаније 051info.com доо. Самим тим компанија 051info.com доо полаже сва ауторска права на садржај и податке (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код) који су доступни на интернет порталу. Неовлашћено коришћење било ког дијела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

  Жигови
  Име, лого и назив домена 051info.com су заштићене робне марке- жигови компаније 051info.com доо, и не могу се репродуковати или користити без писмене сагласности 051info.com доо. Свако неовлашћено коришћење ових знакова без сагласности носиоца права представља повреду права на жиг и подложно је кривичном гоњењу и грађанско правној заштити.

  Линкови на друге wеб странице
  Веб портал 051info.com садржи линкове ка wеб страницама изван овог портала. 051info.com доо не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.

  Ограничење одговорности
  Веб портал 051info.com се састоји од властитих ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача и линкова на друге wеб странице. Све садржаје портала 051info.com посјетиоци користе на сопствену одговорност и интернет компанија 051info.com доо не сноси никакву одговорност за штету насталу коришћењем садржаја објављеног на веб порталу 051info.com.

  Заштита приватности
  051info.com доо поштује приватност свих посетиоца веб портала 051info.com и неће прикупљати никакве личне податке о њима.

  Контакт
  За сва питања, приједлоге и посебне захтјеве молимо вас да нам се обратите на:
  051info.com доо
  066/075-774
  Средњошколска 10, Бања Лука, Република Српска, БиH
  Е-маил: office@051info.com
  Сајт: www.051info.com

  Измјене услова коришћења
  Компанија 051info.com доо задржава право измјене ових услова коришћења у било ком тренутку и неће бити одговорна за могуће последице произашле из таквих промјена.

  Објављивањем овог упозорења сматраће се да је носилац ауторских права благовремено упознао и упозорио све кориснике интернет презентације, на постојање својих права интелектуалне својине и на могуће последице кршења ових права од стране корисника или трећих лица