• Почетна
 • О нама
 • О Бања Луци
 • Знаменитости
 • Запослење
 • Контакт
 • Правила коришћења веб портала 051info.com

  Правила коришћења веб портала 051info.com се односе на све садржаје и податке (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код) који су објављени на овој интернет презентацији и важе за све посетиоце сајта.

  Самим приступом веб порталу 051info.com или било ком његовом делу или подсајтовима као и коришћењем било ког дела веб портала 051info.com, сматра се да су корисници упознати и сагласни са свим правилима и условима коришћења.

  Власничка и ауторска права
  Веб портал 051info.com је у власништву интернет компаније 011info.com доо. Самим тим компанија 011info.com доо полаже сва ауторска права на садржај и податке (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, програмерски код) који су доступни на интернет порталу. Неовлашћено коришћење било ког дела портала, без дозволе власника ауторских права, сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

  Жигови
  Име, лого и назив домена 011info.com су заштићене робне марке- жигови компаније 011info.com доо, и не могу се репродуковати или користити без писмене сагласности 011info.com доо. Свако неовлашћено коришћење ових знакова без сагласности носиоца права представља повреду права на жиг и подложно је кривичном гоњењу и грађанско правној заштити.

  Линкови на друге wеб странице
  Веб портал 051info.com садржи линкове ка wеб страницама изван овог портала. 011info.com доо не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.

  Ограничење одговорности
  Веб портал 051info.com се састоји од властитих ауторских садржаја, садржаја партнера и оглашивача и линкова на друге wеб странице. Све садржаје портала 051info.com посетиоци користе на сопствену одговорност и интернет компанија 011info.com доо не сноси никакву одговорност за штету насталу коришћењем садржаја објављеног на веб порталу 051info.com.

  Заштита приватности
  011info.com доо поштује приватност свих посетиоца веб портала 051info.com и неће прикупљати никакве личне податке о њима.

  Контакт
  За сва питања, предлоге и посебне захтеве молимо вас да нам се обратите на:
  011info.com доо
  011/3660-253
  Савска 31
  11000 Београд
  Е-маил: office@011info.com
  Сајт: www.011info.com

  Измене услова коришћења
  Компанија 011info.com доо задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку и неће бити одговорна за могуће последице произашле из таквих промена.

  Објављивањем овог упозорења сматраће се да је носилац ауторских права благовремено упознао и упозорио све кориснике интернет презентације, на постојање својих права интелектуалне својине и на могуће последице кршења ових права од стране корисника или трећих лица.