• Почетна
 • О нама
 • О Бањалуци
 • Знаменитости
 • Info kutak
 • Контакт
 • СРЕЋНА ШАПА

  Кућни љубимци, pet shop Бања Лука

  Адреса: Реље Крилатице 15, Бања Лука
  Телефон: 066/063- 451
  Facebook Instagram

  Наша радионица је мјесто гдје се страст према кућним љубимцима и љубав према креативном дизајну стапају у јединственим производима који ће одушевити вас и ваше крзнене пријатеље. Специјализовани смо за ручно израђену опрему за кућне љубимце која комбинује естетику, функционалност и високи квалитет.

  Свака огрлица, машна, бандана, поводац, прсник и привјесак који излази из наше радионице носи осебујни печат елегантног дизајна. Сваки комад одражава нашу креативност и страст према детаљима.

  Сваки пас је посебан, баш као и његов власник. Зато смо се посветили пружању могућности персонализације. Можете бирати између различитих стилова, боја и узорака како бисте створили комад који најбоље одражава особност вашег љубимца. Ова персонализација осигурава да сваки комад не само да изгледа елегантно, већ је и посебан.

  Поносно представљамо и свој кожни асортиман. Свака кожна огрлица и прсник су пажљиво обликовани и израђени с врхунским квалитетом коже. Kроз прецизност израде и осебујни дизајн, ови комади пружају комбинацију елеганције и трајности.

  Сваки комад опреме за кућне љубимце који напушта нашу радионицу резултат је пажљиве ручне израде. Посвећујемо вријеме сваком шаву, свакој копчи и сваком детаљу како бисмо осигурали квалитету коју заслужују ваши љубимци.

  Осим што су елегантни, наши производи су и издржљиви. Kористимо висококвалитетне материјале како бисмо осигурали да опрема издржи свакодневну употребу. Наша визија је спојити стил и трајност како би ваш љубимац увијек био учинковито обучен и истовремено одишао елеганцијом.

  Позивамо вас да посјетите нашу радионицу и истражите широк спектар елегантне опреме за кућне љубимце. Нека ваш љубимац засја уз додир особности и стилом израђене по мјери. Ваши крзнени пријатељи заслужују само најбоље, а ми смо овдје да то омогућимо.

  У Свијету Љубимчеве Елеганције, сваки комад опреме је умјетничко дјело израђено с пажњом и љубављу.

  Доступни производи:

  - Огрлице
  - Огрлице за велике псе са металним копчама
  - Поводци
  - Мараме (бандане)
  - Персонализоване бандане (са именом љбимца)
  - Персонализовани привјесци са именом љубимца
  - Прсници за псе (обични и но-пулл)
  - Прсници за маце
  - Привјсеци од ева пјене за кључеве
  - Привјесци са цртежом ваших љубимаца
  - Поклон пакети (огрлица, привјесак, марама и поводац)

  Доступно у свим величинама

  Доступни производи:
  Огрлице
  Огрлице за велике псе са металним копчама
  Поводци
  Мараме (бандане)
  Персонализоване бандане (са именом љбимца)
  Персонализовани привјесци са именом љубимца
  Прсници за псе (обични и но-пулл)
  Прсници за маце
  Привјсеци од ева пјене за кључеве
  Привјесци са цртежом ваших љубимаца
  Поклон пакети (огрлица, привјесак, марама и поводац)

  Доступно у свим величинама