• Početna
 • O nama
 • O Banjaluci
 • Znamenitosti
 • Info kutak
 • Kontakt
 • ACELINE BEAUTY STUDIO

  Manikiri, pedikiri Banja Luka

  Adresa: Branka Majstorovića 11, Banja Luka
  Telefon: 066/791-977

  Zaronite u naš svijet ljepote „ACELINE beauty studio“

  Kozmetički salon ACELINE osim raznovrsnih visokokvalitetnih kozmetičkih usluga koje nudi, našim klijentima je obezbijedio i ugodan i prijatan ambijent kao i osjećaj i zadovoljstva u našem salonu. Naši klijenti uz vrhunsku uslugu, profesionalizam i higijenu koja je neupitna dobijaju i jedan potpuno relekasirajući i opuštajući tretman.

  U ACELINE studiju Vas očekuje tretman vrijedan kraljice jer je Vaša ljepota i zadovoljstvo naš prioritet. Uz najpovoljnije cijene u gradu dobićete vrhunsku uslugu i svaki put otići srećne blistajući od samopouzdanja.

  U našem radu oslanjamo se na višegodišnje iskustvo kao i veliki broj edukacija širom zemlje, ali i van nje koje smo stekli i koje ga je unaprijedilo. Vrhunska stručnost uz najsavremenije metode i tehnologiju koje nudi naš salon natjeraće Vas da postanete naši redovni klijenti. Dođite i uvjerite se sami.

  Ono što je zasigurno jeste da ćete uživati u svakom tretmanu koji nudimo i to zbog ljubaznosti i profesionalnosti ACELINE beauty studija. Naš cilj je da budemo dostupni svim našim damama kojima je potreban neki od tretmana ljepote ili jednostavno siguran kutak za opuštanje.

  Tretmni koje nudimo:
  - Manikir
  - Pedikir
  - Trajna šminka: puder obrve, aquarelle usne, lash liner, soft liner
  - Lash lift
  - Brow lift
  - Maderoterapija
  - Depilacije

  Prateći sve najmodernije i najsavremenije trendove u svijetu ljepote svakodnevno se dodatno usavršavamo i našim klijentima nudimo novitete, ali ono što nikada ne mijenjamo je standard.

  Dođite i doživite ljubav na prvi pogled.

  RADNO VRIJEME
  Ponedeljak 09:00 - 19:00
  Utorak 09:00 - 19:00
  Sreda 09:00 - 19:00
  Četvrtak 09:00 - 19:00
  Petak 09:00 - 19:00
  Subota 09:00 - 16:00
  Nedelja Ne radimo