• Početna
 • O nama
 • O Banjaluci
 • Znamenitosti
 • Info kutak
 • Kontakt
 • CATS CLUB

  Kozmetički saloni Banja Luka

  Adresa: Mladena Stojanovića 119, Banja Luka
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE

  Kada živite svoj posao, to se jednostavno vidi i osjeti. Mi smo sestre, koleginice, prijateljice. Jedna drugoj savjetnice i podrška, ali i kritičari, a sve to zajedno nas motiviše i vodi ka napretku, ka novim idejama, uslugama i novitetima, koje redovno uvodimo u naš salon, aktivno prateći sve svjetske trendove iz svijeta ljepote i estetike lica i tijela.

  Naša priča je počela još prije 20 godina, kad smo, kao vrlo mlade i sa nešto iskustva, uplovile u svijet ljepote. Vremenom, ljubav prema poslu je sve više i više rasla, a mi smo još na početku karijere znale da ćemo u godinama koje nam slijede stvoriti nešto veliko. Iza nas je 20 godina predanog rada i truda, od čega 15 u sopstvenom prostoru, a tokom ove dvije decenije, naš kvalitet usluge, stručnost i ljubav prema poslu prepoznalo je preko 5000 klijentica!

  Individualan pristup nam je na prvom mjestu – ne želimo samo još jednu klijenticu u nizu koja će dolazak kod nas brzo zaboraviti. Uvijek će vas dočekati lijepa riječ, osmijeh i kafa, jer kod nas ste došle da za sebe učinite nešto lijepo, da se opustite i uživate. Shvatile smo da spoj stručnosti, savremene opreme, materijala i tehnika rada sa ugodnom i veselom atmosferom daje fantastičan rezultat. Pozitivna energija se itekako osjeti i prenosi, a to je ono što će vas kod nas dočekati i ispratiti.

  Poseban akcenat u našem salonu polažemo na higijenu. Jedan smo od rijetkih centara za ljepotu gdje se koristi suva autoklav sterilizacija instrumenata kao i jednokratne turpije za nokte za svaku klijenticu.

  Kod nas, možete biti u potpunosti sigurni da instrumente koje koristimo za vas, koristimo prvi put, odnosno jednokratno ili nakon što su sterilisani.

  Usluge

  Depilacija
  Pedikir i manikir
  Trepavice i obrve
  Nokti
  Trajna Šminka
  Laser
  Lycon Depilacija
  Spray Tan